A hozzávalók:
| |
Az igen kicsire vágott hagymát olivaolajon megpirítom. | |
Na ennyire azért nem kell. Amikor ennél világosabb még akkor belenyomom a fokhagymát fokhagymanyomóval majd még egy kicsit pirítom. | |
Mikor a fokhagyma is kissé megpirult ( nem kell neki sok idő) hozzáadom a rákot majd aláadom a gázt rendesen. | |
Így néz ki amikor a rák levet ereszt. | |
Így pedig akkor amikor megpirul és elfő a leve. | |
Ekkor hozzáadom a két doboz paradicsomot. Sózom borsozom ízlés szerint. | |
Majd addig főzöm míg el nem fő a paradicsom leve és egy viszonylag sűrű szósz nem lesz belőle. | |
Menet közben kifőzöm a rizst. | |
Így néz ki tálalva a kockázott feta sajttal és petrezselyemmel díszítve. | |
Amikor megkóstoltam éreztem, hogy a feta sajt helyett esetleg lehet próbálkozni karavánsajtal is lereszelve illetve legközelebb megpróbálom parmezánnal. Jó étvágyat hozzá! |
Paradicsomos Sprawn Rizzsel
2010.04.08. 21:56 Futómadár
Szólj hozzá! · 2 trackback
A bejegyzés trackback címe:
Trackbackek, pingbackek:
Trackback: London pr photographer 2019.05.26. 02:50:17
Trackback: photographer needed London 2019.05.25. 17:37:20
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
